PSM PRAM

Măsurători și verificări PRAM


PSM PRAM, parte a PSM Grup vă pune la dispoziție o serie de măsurători PRAM. Compania noastră este autorizată de către ISC ca Laborator gradul II și suntem atestați de către ANRE tip C1A și C2A.

Verificările PRAM oferite de compania noastră sunt realizate de electricieni calificați și cu multă experiență PRAM care sunt dotați cu aparatură etalonată metrologic și care este conformă cu standardele în vigoare.

De ce să faceți verificarea PRAM


Verificarea PRAM este obligatorie și are o periodicitate impusă de legea în vigoare. Deasemenea este foarte important ca verificarea PRAM să fie efectuată atunci când considerați că instalația dumneavostră electrică a suferit modificări.

Verificarea PRAM este extrem de importantă și nu ar trebui să fie neglijată de nimeni deoarece aceasta reprezintă primul pas pentru siguranța persoanelor și a clădirilor, precum și a echipamentelor și a aparaturii electrice.

Testare PRAM Autorizată


Noi, cei de la PSM Grup, prin PSM ENERGO CONSTRUCȚII, dispunem de echipe profesioniste și autolaboratoare mobile performante pentru a oferi beneficiarilor noștri garanția punerii în siguranță a instalațiilor electrice.

Dincolo de necesitatea intrării în legaliltate, prin obținerea unui buletin de verificare PRAM, procesul în sine indică statusul gradului de eficientă al instalației electrice, eliminând astfel posibilele accidente care de cele mai multe ori se soldează cu pagube însemnate.

Analiza Calității


PRAM Testing înseamnă verificarea electrică a prizelor de pământ, tablourilor, utilajelor și prizelor de 230V, respectiv 400V aferente instalațiilor pentru orice tip de imobil, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Scopul PRAM Testing:

  • prevenirea electrocutării personalului care utilizează instalația electrică și echipamentul de lucru;
  • prevenirea incendierii clădirilor și prevenirea distrugerii aparaturii electrice și electronice;