PSM Moving

Firmă înființată în anul 2001, are capabilitatea tehnică și resurse umane specializate în INDUSTRIAL MACHINERY MOVING, inclusiv PIF-COMMISSIONING, fiind dotată cu tehnică modernă de ridicat și deplasat pe role de până la 60To (marca JUNG-HEBETECHNIK - Germania) incluzând și execuția racordării echipamentelor și utilajelor la utilități (energie electrică, fluide sau gaze).

psm car.jpg

Închiriați de la PSM Rent

De ce noi? Pentru ca dispunem de:

-capacitatea logistică și mijloacele de transport adecvate care asigură îndeplinirea promptă a serviciilor.

- cricuri hidraulice de 10 si de 20To precum și sisteme de role pentru transport de utilaje de pâna la 60 de To (producatorul german JUNG Hebe-und Transporttechnik);

- echipamente proprii de ridicat și pentru lucru la înaltime de tip nacele electrice foarfecă pentru lucru la înălțime, marca GENIE..

Siguranță în lucrul la înălțime

Cu ajutorul echipamentelor performante aflate în dotare și a personalului de execuție autorizat să opereze lize, nacele și echipamente autoridicatoare, stivuitoare, macarale și poduri rulante cu operare de la sol, siguranța lucrului la înalțime este garantată.

Apasă pe butonul alăturat pentru a intră în contact cu noi și a închiria nacela!

guvernul romaniei

Inspectoratul de stat în construcții

ex

AUTORIZAŢIE INSEMEX

anre

ATESTARE ANRE tip C1A și C2A

TUV Austria

SISTEM INTEGRAT ISO TUV Austria

De ce să închiriați de la PSM Rent

Suntem furnizori agreați de echipamente si servicii pentru firme de renume din spațiul economic românesc precum:

ROSTI ROMÂNIA, BRICO DEPOT & PRAKTIKER ROMÂNIA, MARELLI (CALSONIC KANSEI) ROMÂNIA, STRABAG ROMÂNIA, BRITISH AMERICAN TOBACO, WABAG WATER SERVICES, OMV-PETROM și multe altele.

Ținând cont de experiența, calificarea personalului și de rezultatele proiectelor anterioare, considerăm că noi suntem soluția optimă pentru dumneavoastră.