Nacela electrică foarfecă

Platformele tip foarfecă Genie GS sunt caracterizate de o mobilitate foarte mare, permițând operatorilor să manevreze cu ușurință lucrările în spații strânse din interior, cât și din exterior cu suprafețe plane. Este de asemenea caracterizată de un nivel scăzut de zgomot în lucru și o suprafață extensibilă, generoasă.

nacela.jpg

Nacele Genie / JLG

Platformele de lucru autopropulsate tip foarfecă electrică noi, fabricatie 2020. Acastea sunt destinate lucrului pe suprafețe solide si drepte, in interioare de clădiri, cu pardoseli din beton, asfalt sau zone pavate. Aceste utilaje se pot deplasa si cand sunt ridicate la înaltimea de lucru.
Platformele de lucru tip foarfecă electrică sunt prevăzute cu  sistem de incarcare de tip redresor pentru acumulatori. Timpul de încărcare este de aproximativ 8 ore după care mașina poate fi operată 8-10 ore. 

Tarife

Tariful de închiriere al nacelei este de 50euro/zi +TVA.

Prețul transportului este de 700 lei tur/retur. 

guvernul romaniei

Inspectoratul de stat în construcții

ex

AUTORIZAŢIE INSEMEX

anre

ATESTARE ANRE tip C1A și C2A

TUV Austria

SISTEM INTEGRAT ISO TUV Austria

Nacela electrică tip foarfecă

Platforma Genie GS-2632, având o înălțime de lucru de 10 metri, poate fi manipulată cu ușurință în spații strâmte deoarece are o lățime de 0,8 metri. Este o nacelă de tip foarfecă, electrică care excelează în aplicații în construcții interioare.